RUIM 5 MILJOEN NEDERLANDERS HEBBEN

EEN CHRONISCHE AANDOENING. 1 OP DE 2 VOLWASSENEN IS TE ZWAAR.

Mijn boek 'Eet beter in 28 dagen' heeft het antwoord op deze problemen. Bestel het direct en ga aan de slag met je leefstijl, of scroll verder voor meer info over het boek en mijn programma. 

Eet beter in 28 dagen

Hét handboek voor een

gezond(er) leven!

Bijna de helft van de Nederlanders kampt met overgewicht. En velen hebben als gevolg daarvan ook vaak chronische aandoeningen zoals hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en een hoge bloeddruk. Een gezonde leefstijl en een ander voedingspatroon kan er bij deze chronische ziekten voor zorgen dat je afvalt en medicatiegebruik kan verminderen of soms zelfs helemaal stoppen.

In mijn praktische en toegankelijke boek Eet beter in 28 dagen deel ik mijn opgedane kennis over voeding en leefstijl. Het staat boordevol toepasbare informatie en tips voor het starten met een nieuwe leefstijl, en misschien nog belangrijker het volhouden hiervan. En uiteraard vind je in het boek ook veel recepten en weekmenu’s voor snelle, makkelijke en vooral lekkere maaltijden, met ingrediënten die je gewoon in de supermarkt koopt.

 

Verder lees je in mijn boek alles over de effecten van voeding op het lichaam, onderbouwd met wetenschappelijke inzichten die op een begrijpelijke wijze worden uitgelegd. 

Eet beter in 28 dagen is verkrijgbaar bij je favoriete (online) boekhandel voor € 21,99. 
 

Ter introductie van het boek 'Eet beter in 28 dagen', hoort bij exemplaren van de eerste druk gratis toegang tot e-consults. Ben jij in het bezit van een boek uit de eerste druk met een code voor toegang? Ga dan naar deze pagina

Eet-beter-in-28-dagen-met-huisarts-Tamar

“IK VERLOOR 22 KILO EN HEB GEEN INSULINE MEER NODIG. IK GEBRUIK NU VEEL MINDER MEDICATIE. SLANK ZAL IK NOOIT WORDEN, MAAR IK BEN WEL VEEL GEZONDER DAN VROEGER."

                             – André, 65 jaar

Ben je nieuwsgierig geworden naar Eet beter in 28 dagen? Neem dan hieronder een kijkje in het boek. 

FACEBOOK & INSTAGRAM

Volg mij op Facebook & Instagram voor nog meer adviezen.

Praat mee op social media en gebruik daarbij #EetBeter. 

NIEUWSBRIEF

Wil je van mij een bericht ontvangen wanneer ik nieuws heb? Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief.