BOEKEN

Het is mijn missie om Nederland gezonder te maken en daarom laat ik je graag zien hoe je met voeding en leefstijl je gezondheid kan bevorderen. Om jou op weg te helpen schreef ik twee boeken, 'Eet beter in 28 dagen' en 'Eet beter voor je maag en darmen'.

Klik op de covers voor meer informatie.

EET BETER IN 28 DAGEN

Hét handboek voor een gezond(er) leven

Verkrijgbaar bij je favoriete (online) boekhandel

Eet-beter-in-28-dagen-met-huisarts-Tamar

EET BETER VOOR JE MAAG EN DARMEN

Minder buikklachten in  10 weken

Nu overal verkrijgbaar.

Cover Eet beter voor je maag en darmen m

Carinarina | 19 november 2018

Duidelijk geschreven. Eenvoudig te volgen en lang vol te houden. Het is geen dieet maar een levenswijze.

MariaCC | Amsterdam | 2 januari 2019

Het boek heeft me erg geholpen! De tien weken zijn voorbij en nu gebruik ik geen medicijnen meer. Geweldig!!

Erg blij mee! Ik heb al veel gelezen over puur en onbewerkt eten maar ik vond dat in de praktijk altijd lastig om vol te houden omdat de recepten ingewikkeld en duur waren (of gewoon mislukten bij mij). De recepten in dit boek zijn makkelijk, toegankelijk en betaalbaar. De theorie is vrij kort, maar meer is ook eigenlijk niet nodig want het meeste is al in zoveel andere boeken gezegd. Het gaat terug naar de basis: voldoende groente en fruit, minderen met koolhydraten en zonder pakjes en zakjes. Voor de foodies onder ons is dit een boek met inspirerende lekkere recepten, weer net even anders dan anders. Voor de leek is dit een makkelijk boek om gewoon te beginnen, zonder te verzuipen in een grote hoeveelheid theorie waarin staat wat je allemaal niet mag eten (gelukkig!). Lekker nuchter, zonder veel poespas. Aanrader!

Kimsp1980 | Zuidwolde | 21 februari 2019

Echt een super goed boek, in 5 maanden tijd een andere levensstijl aangemeten en ben er 17 kg door afgevallen, geen dieet maar gezonde levensstijl. Ik voel me super, dit boek past bij mij en bij veel vriendinnen ook al bewezen dat het helpt om af te vallen en gezonder te leven. Alles wel in combinatie met 2-3 per week sporten!

Helmhaar | Utrecht | 29 januari 2020

Ik loop al jaren te sukkelen met maagproblemen. Mijn huisarts wees me op dit boek. Ik was er aanvankelijk nogal sceptisch over, maar ben er toch mee aan de slag gegaan. Ik ben nu sinds eind november bezig en voel me stukken beter! Ik wist niet dat onder meer gezondere voeding zo'n positief effect kan hebben.

Niels | Amsterdam | 29 januari 2020

Het boek heeft me erg geholpen! De tien weken zijn voorbij en nu gebruik ik geen medicijnen meer. Geweldig!!

Wesbol | Purmerend | 31 december 2019

Vanuit eigen ervaring geeft huisarts Tamara een goede opbouw in de vorm van menu's en achtergrond informatie om darmklachten te verbeteren.

sanny68 | 13 december 2019

Dat je met een gezonde leefstijl ,problemen met je darmen maag oftewel spijsvertering problemen zeer goed zelf kan aanpakken zonder medicijnen.

FACEBOOK & INSTAGRAM

Volg mij op Facebook & Instagram voor nog meer adviezen.

Praat mee op social media en gebruik daarbij #EetBeter. 

NIEUWSBRIEF

Wil je van mij een bericht ontvangen wanneer ik nieuws heb? Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief.