MAAR LIEFST 3,7 MILJOEN NEDERLANDERS HEBBEN LAST VAN MAAG-, LEVER- OF DARMKLACHTEN.

Maar wat veel mensen niet weten, is dat je daar zelf vaak veel aan kan doen! Met mijn nieuwe boek ik jou je ideale voedingspatroon te ontdekken en zo je (buik)gezondheid te optimaliseren. 

Bestel het direct of scroll verder voor meer info over het boek en mijn programma. 

EET BETER VOOR JE MAAG EN DARMEN 

MINDER BUIKKLACHTEN IN 10 WEKEN

In Nederland heeft 1 op de 4 mensen maag-, darm- of leverproblemen.

Je kunt zelf ook veel kunt doen aan maag- en darmklachten, dat weet ik als geen ander. Naast het feit dat ik huisarts ben, heb ik zelf jarenlang lopen tobben met wat achteraf een prikkelbare darm bleek te zijn. Door onder andere mijn voeding te veranderen, veranderde mijn leven.

 

In mijn boek ‘Eet beter voor je maag en darmen met huisarts Tamara de Weijer‘, deel ik adviezen, recepten en een makkelijk stappenplan om in 10 weken weer baas in eigen buik te worden. De snelle, makkelijke en vooral lekkere maaltijden maak je natuurlijk met ingrediënten die je gewoon in de supermarkt koopt.

DIT BOEK IS NIET ALLEEN VOOR MENSEN MET EEN PRIKKELBARE DARM, MAAGKLACHTEN, COLITIS OF CROHN, MAAR VOOR ALLE MENSEN DIE DENKEN DAT HUN BUIKGEZONDHEID BETER KAN. 

 

'Eet beter voor je maag en darmen' is bedoeld als opstap naar een andere voedingswijze. Het is met nadruk geen dieet, er bestaat geen ‘one size fits all’ waar het maag- en darmklachten betreft. De voor jouw lichaam ideale voeding vinden is maatwerk en met dit boek help ik jou je ideale voedingspatroon te ontdekken en zo je (buik)gezondheid te optimaliseren. Na vier, vijf weken merk je meestal het verschil al. Dat zie ik in ieder geval in mijn huisartsenpraktijk. 

 

Overal verkrijgbaar!

Het boek is vanaf nu verkrijgbaar bij je favoriete (online) boekhandel voor € 21,99.

Ik wens je alvast veel succes en kracht toe met ‘Eet beter voor je maag en darmen’!

Cover Eet beter voor je maag en darmen m
FACEBOOK & INSTAGRAM

Volg mij op Facebook & Instagram voor nog meer adviezen.

Praat mee op social media en gebruik daarbij #EetBeter. 

NIEUWSBRIEF

Wil je van mij een bericht ontvangen wanneer ik nieuws heb? Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief.