Op 26 november verschijnt mijn tweede boek:

EET BETER VOOR JE MAAG EN DARMEN 

MINDER BUIKKLACHTEN IN 10 WEKEN

In Nederland heeft 1 op de 4 mensen maag-, darm- of leverproblemen.

Dat zijn dus maar liefst zo’n 3,7 miljoen mensen en dan hebben we het alleen over degenen die ervoor naar de huisarts gaan! Wat veel mensen alleen niet weten, is dat je zelf veel kunt doen aan maag- en darmklachten. Zelf weet ik dat als geen ander. Naast het feit dat ik huisarts ben, heb ik zelf jarenlang lopen tobben met wat achteraf een prikkelbare darm bleek te zijn. Door onder andere mijn voeding te veranderen (geen pakjes en zakjes meer, zo veel mogelijk onbewerkte en vers en veel, heel veel groenten te eten) veranderde mijn leven.

 

In mijn nieuwe boek ‘Eet beter voor je maag en darmen met huisarts Tamara de Weijer‘ dat 26 november verschijnt, deel ik recepten en tips om in 10 weken weer baas in eigen buik te worden. Het staat boordevol informatie, tips en recepten voor snelle, makkelijke en vooral lekkere maaltijden, natuurlijk met ingrediënten die je gewoon in de supermarkt koopt.

DIT BOEK IS NIET ALLEEN VOOR MENSEN MET EEN PRIKKELBARE DARM, MAAGKLACHTEN, COLITIS OF CROHN, MAAR VOOR ALLE MENSEN DIE DENKEN DAT HUN BUIKGEZONDHEID BETER KAN. 

 

'Eet beter voor je maag en darmen' is bedoeld als opstap naar een andere voedingswijze en misschien wel een andere leefstijl. Het is met nadruk geen dieet, er bestaat geen ‘one size fits all’ waar het maag- en darmklachten betreft. De voor jouw lichaam ideale voeding vinden is maatwerk. Ik garandeer je dan ook niet dat je nooit meer klachten zult hebben, maar de invloed van wat je eet op hoe je je voelt is groot. Met dit boek help ik jou je ideale voedingspatroon te ontdekken en zo je (buik)gezondheid te optimaliseren. Misschien is het in het begin even zoeken, puzzelen en wennen, maar na vier, vijf weken merk je meestal het verschil al. Dat zie ik in ieder geval dagelijks in mijn huisartsenpraktijk. 

 

Vanaf nu al te bestellen!

Het boek is vanaf dinsdag 26 november verkrijgbaar bij je favoriete (online) boekhandel. Maar wanneer je het boek nu alvast online bestelt, dan heb je het bij verschijnen direct in huis.

Ik wens je alvast veel kracht en plezier toe met ‘Eet beter voor je maag en darmen met huisarts Tamara de Weijer’!

Facebook & Instagram

Volg mij op Facebook & Instagram voor nog meer adviezen. Praat mee op social media en gebruik daarbij de hashtag #EetBeter.

Nieuwsbrief

Wil je van mij een berichtje ontvangen wanneer ik nieuws heb? Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief.

#EETBETER