MAAR LIEFST 3,7 MILJOEN NEDERLANDERS HEBBEN LAST VAN MAAG-, LEVER- OF DARMKLACHTEN.

Maar wat veel mensen niet weten, is dat je daar zelf vaak veel aan kan doen! Met mijn nieuwe boek ik jou je ideale voedingspatroon te ontdekken en zo je (buik)gezondheid te optimaliseren. 

Bestel het direct of scroll verder voor meer info over het boek en mijn programma. 

EET BETER VOOR JE MAAG EN DARMEN 

MINDER BUIKKLACHTEN IN 10 WEKEN

In Nederland heeft 1 op de 4 mensen maag-, darm- of leverproblemen.

Je kunt zelf ook veel kunt doen aan maag- en darmklachten, dat weet ik als geen ander. Naast het feit dat ik huisarts ben, heb ik zelf jarenlang lopen tobben met wat achteraf een prikkelbare darm bleek te zijn. Door onder andere mijn voeding te veranderen, veranderde mijn leven.

 

In mijn boek ‘Eet beter voor je maag en darmen met huisarts Tamara de Weijer‘, deel ik adviezen, recepten en een makkelijk stappenplan om in 10 weken weer baas in eigen buik te worden. De snelle, makkelijke en vooral lekkere maaltijden maak je natuurlijk met ingrediënten die je gewoon in de supermarkt koopt.

DIT BOEK IS NIET ALLEEN VOOR MENSEN MET EEN PRIKKELBARE DARM, MAAGKLACHTEN, COLITIS OF CROHN, MAAR VOOR ALLE MENSEN DIE DENKEN DAT HUN BUIKGEZONDHEID BETER KAN. 

 

'Eet beter voor je maag en darmen' is bedoeld als opstap naar een andere voedingswijze. Het is met nadruk geen dieet, er bestaat geen ‘one size fits all’ waar het maag- en darmklachten betreft. De voor jouw lichaam ideale voeding vinden is maatwerk en met dit boek help ik jou je ideale voedingspatroon te ontdekken en zo je (buik)gezondheid te optimaliseren. Na vier, vijf weken merk je meestal het verschil al. Dat zie ik in ieder geval in mijn huisartsenpraktijk. 

 

Overal verkrijgbaar!

Het boek is vanaf nu verkrijgbaar bij je favoriete (online) boekhandel voor € 21,99.

Ik wens je alvast veel succes en kracht toe met ‘Eet beter voor je maag en darmen’!

VEELGESTELDE VRAGEN

Is dit boek geschikt voor mij?


Dit boek heb ik geschreven voor iedereen die denkt dat zijn of haar buikgezondheid beter kan. Heb je last van maagklachten, colitis, crohn, obstipatie, voedselintoleranties, prikkelbare darm, onverklaarbare buikpijn, diarree, bovenmatige winderigheid, etcetera, dan kan dit boek jou helpen! Let op: stop nooit zelf met het nemen van medicijnen zonder te overleggen met je huisarts of specialist. Dit kan je klachten namelijk verergeren en soms zelfs erg gevaarlijk zijn!
Na hoeveel tijd zouden resultaten merkbaar moeten zijn?


Het verschilt per persoon, maar over het algemeen merken mijn patiënten na vier á vijf weken al verschil. Het kan ook wat langer duren voordat je minder last krijgt van buikklachten, geef dus niet op als het bij jou wat langer duurt.
Hoeveel recepten staan in dit boek?


Naast de tips en het stappenplan voor een betere buikgezondheid, vind je in dit boek 55 nieuwe snelle en makkelijke recepten voor ontbijt, lunch en diner.
Kan ik stoppen met het nemen van mijn medicatie voor mijn klacht of aandoening als ik het stappenplan in dit boek volg?


Stop nooit zelf met het nemen van medicijnen zonder te overleggen met je huisarts of specialist. Dit kan je klachten namelijk verergeren en soms zelfs erg gevaarlijk zijn!
Hoe verschilt dit nieuwe boek van ‘Eet beter in 28 dagen’?


In mijn eerste boek 'Eet beter in 28 dagen' deelde ik algemene tips en recepten waarmee je je gezonder, energieker en slanker kunt eten. Daarmee is het een handboek voor een gezond(er) leven.

De informatie en het stappenplan voor een betere buikgezondheid in mijn nieuwe boek ‘Eet beter voor je maag en darmen’ is specifiek voor mensen met maag- en darmklachten. Maar met de gezonde, snelle en makkelijke recepten in dit boek wil ik iedereen inspireren.
Kan ik alvast een kijkje nemen in het boek?


Ja hoor, dat kan! Hier vind je het inkijkexemplaar, met een voorproefje van mijn boek.
Waar kan ik het boek kopen?


Mijn nieuwe boek ‘Eet beter voor je maag en darmen met huisarts Tamara de Weijer’ is vanaf nu verkrijgbaar bij je favoriete (online) boekhandel, bijvoorbeeld bij Bol.com en het kost € 21,99. Volg daarvoor deze link: http://bit.ly/2N6I59j
Ook mijn eerste boek ‘ Eet beter in 28 dagen’ is overal verkrijgbaar. Je boekhandel kan mijn boeken ook voor je bestellen.

Cover Eet beter voor je maag en darmen m
FACEBOOK & INSTAGRAM

Volg mij op Facebook & Instagram voor nog meer adviezen.

Praat mee op social media en gebruik daarbij #EetBeter. 

NIEUWSBRIEF

Wil je van mij een bericht ontvangen wanneer ik nieuws heb? Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief.