Welke richting kies jij?

Wist je dat mensen die weten waar ze 's morgens voor opstaan langer en gelukkiger leven? Dat je sneller afvalt of vaker gaat sporten als je een hecht netwerk van vrienden en familie hebt? Niet alleen goede voeding, maar ook beweging, slaap, ontspanning, zingeving en verbinding zijn rechtstreeks van invloed op je gezondheid. 

 Ik geef je een completere kijk op een gezonde leefstijl. Met mijn nieuwe boek 'Het Leefstijlboek van huisarts Tamara de Weijer', je kunt hem direct bestellen: 

Het Leefstijlboek 

Misschien ken je me van mijn ‘Eet beter’-boeken, waarmee ik mensen help een ander voedingspatroon aan te leren. Maar ik realiseer me ook dat er nog veel meer mogelijk is voor een goede gezondheid dan een gevarieerd voedingspatroon.

In mijn nieuwe Leefstijlboek ga ik in op al die onderdelen en samen vormen zij het Leefstijlkompas. Ik deel op een toegankelijke manier wetenschappelijk onderbouwde informatie, maar ook concrete handvaten en tips over slaap, ontspanning, beweging, verbinding en zingeving. Dit alles zorgt ervoor dat jij je fitter voelt en je weerstand omhoog gaat. Iets dat is in deze tijd nóg belangrijker geworden.

Door mijn jarenlange ervaring in de huisartsenpraktijk weet ik dat de weg naar een goede gezondheid voor iedereen via een ander pad loopt. Iedereen vaart zijn eigen koers. Je kunt 'Het Leefstijlboek' dan ook zien als een kompas. Welke richting kies je? Waar ga jij je op focussen? Je slaap koesteren, vaker pauzes plannen of je meer verbinden met mensen? Alles kan bijdragen aan een betere gezondheid, maar jíj kiest waar je je op richt.

'Het Leefstijlboek van huisarts Tamara de Weijer' is vanaf nu verkrijgbaar bij je favoriete boekhandel:
 

 

Ben je nieuwsgierig geworden? 

Neem dan hieronder alvast een kijkje in het boek.

MET HET LEEFSTIJLKOMPAS

IN 4 WEKEN SLANKER, 

FITTER EN GELUKKIGER

FACEBOOK & INSTAGRAM

Volg mij op Facebook & Instagram voor nog meer adviezen.

Praat mee op social media en gebruik daarbij #EetBeter. 

NIEUWSBRIEF

Wil je van mij een bericht ontvangen wanneer ik nieuws heb? Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief.