HUISREGELS

Het is mijn missie om Nederland gezonder te maken!
Ik vind het dan ook heel leuk als je me volgt op social media! Met mijn posts wil ik laten zien hoe je met voeding en leefstijl je gezondheid beter kan maken.

 

Je gezondheid is je grootste goed en je goed voelen is heel belangrijk. Ik vind het leuk als je reageert op mijn berichten, maar ik vind het ook belangrijk dat anderen een goed gevoel hierbij hebben. Daarom vraag ik jullie ook om op een respectvolle manier met elkaar om te gaan.

 

Helaas kan ik niet op alle vragen en berichtjes reageren. Heb je een vraag over medicijngebruik of je medische gesteldheid? Neem dan contact op met je huisarts.

 

Richtlijnen:

  • Houd het gezellig, plaats geen berichten die beledigend, lasterlijk of kwetsend zijn. Ook is er hier geen ruimte voor grof taalgebruik, oproepen tot haat of geweld.

  • Druk je uit in de Nederlandse taal, zodat het publiek van deze pagina alles begrijpt.

  • Indien persoons- of medische gegevens in een openbaar bericht worden geplaatst, wordt het verwijderd om zo je privacy te beschermen.

  • Plaats geen berichten met onjuiste informatie.

  • Plaats geen berichten die inbreuk maken op de persoonlijke levenssfeer of rechten van anderen.

  • Ook berichten van louter commerciële aard worden niet geaccepteerd.

 

Berichten die niet voldoen aan deze richtlijnen, worden verwijderd. Indien een gebruiker deze afspraken meermaals overtreedt, kan deze (tijdelijk) worden geblokkeerd. 

FACEBOOK & INSTAGRAM

Volg mij op Facebook & Instagram voor nog meer adviezen.

Praat mee op social media en gebruik daarbij #EetBeter. 

NIEUWSBRIEF

Wil je van mij een bericht ontvangen wanneer ik nieuws heb? Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief.