Het Pioppi Dieet

October 22, 2018

Wat is het Pioppi Dieet?

Het is geen dieet, maar een manier van leven. Het idee komt van dokter Aseem Malhotra, bekend van de documentaire The Big Fat Fix waarin hij beweert dat suiker - en niet vet - verantwoordelijk is voor de obesitasexplosie die de westerse wereld teistert. Hij heeft onder meer een boek geschreven genaamd 'het Pioppi Dieet, een Lifestyle Plan in 21 dagen'. Hierin stelt hij dat we onze manier van leven drastisch moeten veranderen als we een gezond gewicht willen hebben en houden. 

 

In Dokters van Morgen laat Aseem Malhotra in de uitzending samen met Tamara de Weijer zien hoe het Pioppi Dieet werkt en hoe de mensen in Pioppi leven. Er worden drie kandidaten gevolgd die het Pioppi Dieet hebben gestest. Eén kandidaat heeft obesitas, een ander heeft diabetes type 2 en de derde hartproblemen. Wat kunnen zij in drie weken tijd veranderen?

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten