Het Pioppi Dieet


Wat is het Pioppi Dieet?

Het is geen dieet, maar een manier van leven. Het idee komt van dokter Aseem Malhotra, bekend van de documentaire The Big Fat Fix waarin hij beweert dat suiker - en niet vet - verantwoordelijk is voor de obesitasexplosie die de westerse wereld teistert. Hij heeft onder meer een boek geschreven genaamd 'het Pioppi Dieet, een Lifestyle Plan in 21 dagen'. Hierin stelt hij dat we onze manier van leven drastisch moeten veranderen als we een gezond gewicht willen hebben en houden.

In Dokters van Morgen laat Aseem Malhotra in de uitzending samen met Tamara de Weijer zien hoe het Pioppi Dieet werkt en hoe de mensen in Pioppi leven. Er worden drie kandidaten gevolgd die het Pioppi Dieet hebben gestest. Eén kandidaat heeft obesitas, een ander heeft diabetes type 2 en de derde hartproblemen. Wat kunnen zij in drie weken tijd veranderen?

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
FACEBOOK & INSTAGRAM

Volg mij op Facebook & Instagram voor nog meer adviezen.

Praat mee op social media en gebruik daarbij #EetBeter. 

NIEUWSBRIEF

Wil je van mij een bericht ontvangen wanneer ik nieuws heb? Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief.